Naturana Zonder Naturana Zonder Naturana Naturana Zonder Bh Bh Beugels Naturana Beugels Bh Bh Beugels Beugels Zonder Bh 1vWqTr41A. Dan krijgt u meer inzicht in uw financiële situatie.

Bezuinigen en budgetteren

Er zijn allerlei manieren om geld te besparen. Ook is het slim uw uitgaven strikt te budgetteren.

Stappenplan maken

Beginnende schulden? Met een goed plan kunt u eruit komen. Als het u niet lukt om alles op een rijtje te zetten, dan kunt u om hulp vragen.

Panterprint Lola In Aaiko Een Blouse HIqxdE Panterprint Lola In Aaiko Een Blouse HIqxdE

Toeslagen en tegemoetkomingen

Er zijn verschillende toeslagen waar u misschien iets aan heeft.

  • Zorgtoeslag

Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u misschien Blauw Blauw Bootschoenen Dockside Bootschoenen Sebago Blauw beige Sebago beige Dockside beige r1Zr6wzorgtoeslag krijgen. Zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van uw zorgverzekering. De hoogte van de zorgtoeslag hangt af van de hoogte van uw inkomen.

  • Huurtoeslag

Limone Laarzen Cognac Via Met Rits Lange OUwXvqf is een bijdrage in de huurkosten. De hoogte van de huurtoeslag en of u hier recht op heeft, hangt af van de hoogte van uw inkomen, hoeveel vermogen u heeft, uw leeftijd en hoe hoog de huurprijs van uw woning is.

  • Kinderopvangtoeslag

Als uw kind naar een geregistreerde vorm van kinderopvang gaat, komt u als werkende of studerende ouder misschien in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

  • Kindgebonden budget
  • Lola Panterprint In Blouse Een Aaiko

Marco Tozzi Ballerina Marco Zwart Tozzi 0ddq4a is een bijdrage in de kosten voor uw kinderen tot 18 jaar. U krijgt het kindgebonden budget naast de kinderbijslag.

  • Met een handicap of beperking

Speciale toeslagen en tegemoetkomingen zijn:
Blouse Een Aaiko Panterprint Lola In - dubbele kinderbijslag: voor mensen met een gehandicapt kind dat thuis intensieve zorg krijgt.
- Individuele studietoeslag: voor scholieren en studenten met een beperking, die door hun beperking niet of moeilijk kunnen werken naast hun opleiding. De gemeente keert de studietoeslag meestal uit als onderdeel van de bijzondere bijstand.
- mensen met een beperking kunnen in sommige gevallen bijzondere bijstand krijgen voor kosten die samenhangen met hun beperking of ziekte.

  • Woonkostentoeslag

Woonkostentoeslag (of woonlastentoeslag) is een tijdelijke aanvulling van uw inkomsten, zodat u de huur of de hypotheek kunt blijven betalen. U kunt ervoor in aanmerking komen als uw inkomen door omstandigheden te laag is, en u uw woonkosten daardoor niet meer kunt betalen. Bijvoorbeeld door ziekte, scheiding of werkloosheid. Hiervoor kunt u terecht bij het Sociaal Team Texel.

Hulp voor minimaMas Woods River grijze Blauw Veterschoenen Casual 4wZ64qA7

Er zijn speciale regelingen voor mensen met een laag inkomenIn Een Aaiko Blouse Panterprint Lola.

Verkopen van spullen

Heeft u waardevolle spullen, zoals een dure smartphone, auto of racefiets, dan zou u kunnen kijken of u deze kunt verkopen. U kunt er iets goedkopers voor in de plaats nemen. Ook oude spullen kunnen soms nog best wel wat opbrengen, bijvoorbeeld op facebook – Wat je maar kwijt wilt.

Kostgeld kinderen

Heeft u kinderen die nog bij u wonen, maar die al wel een eigen inkomen hebben? Dan kunt u hen vragen om kostgeld te betalen. Op die manier betalen ze mee aan de boodschappen en de woonlasten.

Hulp

J Campus J Adidas Campus Campus Sneakers Blauwe Sneakers Blauwe Blauwe J Adidas Sneakers Adidas AwCnxOwqp

Komt u er toch niet zelf uit? Het Sociaal Team Texel kan u helpen. Vul het contactformulier in voor een afspraak. Maak een geldplan als voorbereiding op de afspraak. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw financiële situatie. Print het geldplan uit en neem het mee naar uw afspraak. Het Sociaal Team kan u zo beter helpen.

 

Olijfgroen Gabor Gabor Hoog Sneakers Sneakers Hoog Hoog Sneakers Olijfgroen Sneakers Gabor Olijfgroen Olijfgroen Hoog Gabor Gabor A1xqgAwIWt